Projectvoorbereider Headhuntersteam 27-09-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Projectvoorbereider Headhuntersteam 27-09-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Het is voor jou als projectvoorbereider een uitdaging om meerdere projecten te leiden. Je weer de werkzaamheden uitstekend te coördineren, waardoor je altijd staat voor kwaliteit hoogwaardige uitvoeringsontwerpen. Je voert nulmetingen uit bij de bewoner. Bestudeert alle beschikbare informatie van een woning en bepaalt de maartvoering voor de woningen en legt deze vast. Samen met de constructeur stel je de versterkingsmaatregelen vast. Je controleert de calculaties en stelt het uitvoeringsontwerp en de risicoanalyses op. Als projectvoorbereider heb je dus een belangrijke spilfunctie tussen het tenderteam en de woningeigenaren. Op communicatief vlak ben je dus goed onderlegd, want jij bent de verbindende schakel om de partijen bij elkaar te brengen. Tenslotte aan jou de taak om het uitvoeringsontwerp uiteindelijk over te dragen aan de aannemer.

Vacature eisen

  • HBO opleiding Bouwkunde met minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Minimaal 3 tot 10 jaar ervaring in het voortraject van bouwkundige projecten bij een aannemer of ingenieursbureau;
  • Coachen, kennis en ervaring willen delen met collega’s;

Wil je meer weten over deze tijdelijke interim opdracht? Paul Sporrel, consultant van Headhuntersteam Groningen. Hij komt graag met je in contact en is bereikbaar op: 050-5268884 of via p.sporrel@headhuntersteam.nl

 

FunctietitelProjectvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]3400 – 3900
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectvoorbereider-4
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieWirdum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectvoorbereider-4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.