Projectadministrateur Bouw Op Ons 28-11-2023

 1. Vacatures Appingedam
 2. Projectadministrateur Bouw Op Ons 28-11-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

28-11-2023

 • Locatie: Delfzijl

 1. 28-11-2023

Introductie vacature

29-11-2023

 • Locatie: Delfzijl
 1. 29-11-2023

Bouwen in hartje Groningen? Een nieuwe fabriek op het Chemiepark Delfzijl? Of het revitaliseren van huurwoningen waar de bewoners tijdens de bouw in blijven wonen? Dit zijn slechts enkele uitdagingen waar enthousiast van wordt. Bij ons deinzen we niet terug voor complexiteit; we omarmen uitdagingen. Als visionaire ontwikkelende bouwer zetten we al onze expertise en vaardigheden in. Samen behouden we een solide grip op elk project. De uitvoerende werkzaamheden van strekken zich uit over twee strategisch geplaatste vestigingen: Eelde en een dependance op het bedrijvige Chemiepark in Delfzijl.

Klinkt dit als jouw ideale bouwterrein? Wij zijn op zoek naar een om ons huidige team te versterken. Ben jij de missing link in ons team?

Als ga jij de uitdaging aan om de administratie van diverse bouwprojecten met strakke precisie te bewaken en controleren. In deze rol werk je zij aan zij met projectleiders en uitvoerders, waarbij je projectmatig onder de vleugels van een projectleider opereert en bedrijfsmatig onder de hoede van de financieel manager valt. Dit is meer dan alleen een baan; dit is jouw kans om een stempel te drukken op de financiële koers van onze dynamische bouwprojecten.

Je takenpakket is net zo divers als de projecten waarmee je te maken krijgt:

 • Coderen en verwerken van inkomende facturen;
 • Maken en versturen van uitgaande facturen;
 • Debiteurenbeheer;
 • Bewaken van onderaannemers- & leverancierscontracten;
 • Actueel houden van de werkbegroting (incl. meer- en minderwerk);
 • Bewaken van de werkuren van het projectteam;
 • Samenstellen en bespreken van periodieke kostenbewakingsoverzichten.

Ben jij dé kandidaat?

Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO-4 opleiding en enige financieel administratieve werkervaring. Flexibel, kostenbewust, nauwkeurig en met uitstekende communicatieve vaardigheden. Als jij daarnaast een passie hebt voor de bouwbranche, dan is dit jouw moment om te solliciteren.

Waarom werken bij ?

Bij heb je niet alleen een goede werksfeer en leuke collega's, maar ook volop kansen en uitdagingen om zowel jezelf als de organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. We zijn pioniers in het toepassen van innovatieve technieken en werkprocessen en we omarmen een open en transparante cultuur. Bij bouw je niet alleen aan projecten, maar ook aan je eigen succes. Ontwikkel je talenten, groei met ons mee en maak jouw meerwaarde tastbaar in een bedrijf dat al ruim 100 jaar projecten realiseert. Ontvang een competitief CAO (UTA)-gerelateerd salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je van ons alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

Teun Palm vertelt je graag meer over de functie, hij is bereikbaar op . Ben je direct zeker van je zaak? Mail dan je motivatie en CV naar - .

Functietitel Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Bouw/Installatie Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://bouw.nl/vacature// Functietitel Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Bouw/Installatie Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://nieuwsuitdelfzijl.nl/--29-11-2023/

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectadministrateur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/projectadministrateur-geveke-28-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.