Productiemanager Headhuntersteam 19-12-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Productiemanager Headhuntersteam 19-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Als productiemanager stuur jij de afdeling productie aan samen met de Gieterij chef. De fabriek heeft vijf verschillende productielijnen. Op dit moment werkt men in een drie ploegen systeem met achttien mensen per ploeg. Samen met de TC, QC, en magazijn ben jij verantwoordelijk dat de productie wordt gedraaid met de gewenste kwaliteit en binnen de gebudgetteerde kosten. Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de plant, waarbij je overleg voert met de veiligheidscoördinator. Jij stuurt er rapporteert over productievolumes, kwaliteit, budget, afwijkingen en kosten. Jij monitort de verschillende KPI’s en stuurt indien nodig bij. Bovendien begeleid en coach jij de productiemedewerkers en ondersteunt hen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Jij voert overleg met de technische dienst over onderhoud op preventief en correctief vlak. Samen de afdeling verkoop ben jij verantwoordelijk voor het opmaken en realiseren van de productieplanning. In overleg met de R&D afdeling en de kwaliteitsmanager zorg jij voor continue verbetering van producten en processen. Jij vervangt de operations manager bij afwezigheid en realiseert een collegiale en goede sfeer in de productie. Met een aantal collega’s vorm je het plantmanagement team en denkt mee over de toekomststrategie en ontwikkeling van de organisatie.

Vacature eisen

  • HBO/WO denk en werkniveau;
  • Afgeronde opleiding richting Chemie, Chemische Technologie, Werktuigbouwkunde, Materiaalkunde, Technische Natuurkunde of Technische bedrijfskunde;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Jij hebt ervaring met leidinggeven aan een groot team;
  • Affiniteit met techniek, chemische processen en materiaaleigenschappen;

Competenties:

  • Jij bent sociaal vaardig;
  • Jij bent in staat om snel te schakelen;
  • Jij bent stressbestendig en behoudt overzicht.

 

FunctietitelProductiemanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/productiemanager-2
Type contractVast
BrancheTechniek, Industrie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/productiemanager-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.