Productie Coördinator Nouryon 26-12-2023

 1. Vacatures Appingedam
 2. Productie Coördinator Nouryon 26-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Productie Coördinator Nouryon 11-11-2023

 • Locatie: Delfzijl

 1. Productie Coördinator Nouryon 11-11-2023
 • Sustainability approach
Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: 29 Dec 2023

Houd jij onder hoge druk je hoofd koel heb jij, een of Bachelor in Procestechnologie en ervaring met chemische processen? Lees dan snel verder...

Bij Nouryon onderneemt ons wereldwijde team van Changemakers elke dag positieve actie om collectief en individueel hogerop te komen. Wij creëren innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten om aan de behoeften van de samenleving te voldoen - vandaag en in de toekomst.

Als Productie Coördinator kom je te werken in een joint venture (Delamine). Waarbij je kan terugvallen en kennis kan inwinnen bij de overkoepelende group Nouryon. Delamine B.V. is een bedrijf dat Ethyleenamines produceert volgens het EDC productieproces. Delamine produceert en verkoopt de gehele reeks van Ethyleenamines. De productielocatie staat in Farmsum (Delfzijl) en het hoofdkantoor in Amersfoort, met o.a. General Management, Marketing & Sales, Customer Service & Logistics en Accounting & Control. Delamine is een joint venture met twee gelijkwaardige aandeelhouders.

De productie afdeling van de plant Delamine te Delfzijl wordt geleid door de . Het team bestaat uit naast de functie van Productie Coördinator verder uit: 5 ploegen (32 operators & 5 wachtchefs), Run Plant Technoloog, Veiligheidskundige en een dispatch afdeling.

In uw toekomstige rol als Productie Coördinator zult u

 • ervoor zorgen dat samen met het Verzoek tot Wijziging (VTW) team dat de scope van het project wordt gecompleteerd zodat die voldoet aan de proces technische uitgangspunten.
 • zich samen met de Wachtchefs en een beeld vormen van het proces en bespreekt de reeds lopende problemen en genomen acties
 • ervoor zorgen dat uitvoering van Verzoek Tot Wijzigingen (VTW) worden ingepland (wel/niet stop gebonden) en bewaakt daarnaast dat de ingeplande uitvoering ook daadwerkelijk plaatsvindt en stelt zo nodig de planning bij.
 • in samenspraak met de Wachtchefs, en Marketing & Sales Manager voor wederzijds geaccepteerde productiedoelstellingen en plant instellingen.
 • deelnemen aan een eventuele veiligheidschecklist en HAZOP-sessies en vertegenwoordigt daar de productie-inbreng
 • de QHSE richtlijnen en instructies opvolgen/uitvoeren en het controleren van de naleving hiervan

Wij gaan ervan uit dat u meeneemt

 • een afgeronde Bachelor in Procestechnologie (een AOT/VAPRO C met 3 jaar leidinggevende ervaring is ook een optie)
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen de chemische processen
 • vloeiend in Nederlandse en goed beheersing van de Engelse taal
 • afgeronde VCA voor leidinggevende
 • kennis van SAP en Excel/Word

Wij geloven dat u...

 • veiligheid-gedreven bent
 • innovatief en open voor verandering staat
 • op zoek bent naar een informele en fijne werksfeer

Wij bieden u

Nouryon biedt je werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je komt te werken in een informele, no nonsens organisatie met een veiligheid gedreven cultuur. Ons arbeidsvoorwaarden pakket omvat:

 • een vaste aanstelling
 • een bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je kennis en ervaring tussen EUR 53.400 en EUR 79.000
 • 23 vakantiedagen, 12 verlofdagen
 • een STI (Bonus)
 • uitstekende pensioenregeling
 • Goede doorgroeimogelijkheden

Om je verder te ontwikkelen om bieden we de mogelijkheid van het volgen van opleidingen en trainingen.

Het betreft een vaste functie op fulltime basis, rapporterend aan , gevestigd op het Chemie Park in Delfzijl.

Solliciteer dan via ons online recruitmentsysteem. Sollicitaties via e-mail accepteren wij niet. Zodra het bij ons is, zullen we beoordelen of er een match is tussen jouw vaardigheden en de functie! Ga voor meer informatie over ons wervingsproces naar: nouryon.com/careers/how-we-hire/

Als u op zoek bent naar uw volgende carrièrestap, solliciteer dan vandaag nog en sluit u aan bij het wereldwijde team van Changemakers van Nouryon dat essentiële oplossingen levert die onze klanten gebruiken voor de productie van alledaagse producten zoals persoonlijke verzorging, schoonmaak, verf en coatings, landbouw en voeding, farmaceutische producten en producten. producten bouwen. Onze medewerkers worden gedreven door de wens om impact te maken en actief positieve verandering te bewerkstelligen. Als dat jou typeert, maken wij graag ruimte voor jouw ambities. Vanaf dag één ondersteunen wij je bij je persoonlijke groei, door middel van uitdagende functies en uitgebreide leer- en ontwikkelingsmogelijkheden, in een dynamische, internationale, diverse en proactieve werkomgeving.

FunctietitelProduction ManagerIndicatie salaris (min - max]4120 - 6096OpleidingsniveauHBOAantal uren (min - max)1 - 40Type contractVastBrancheOverigLocatieDelfzijl, Groningen,NederlandSoliciteer direct https://www.nouryon.com/careers/vacancies/2023-netherlands-delfzijl-production-manager-expert-productie-cordinator-n0009920/?setlng

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProductiecoördinator
Indicatie salaris (min – max]4120 – 6096
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/productie-coordinator-nouryon-11-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.