Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 15-03-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 15-03-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Huidige: Vacature Pedagogisch medewerker Appingedam | BSO Olingertil 16-22 uur

Ruimte. Ruimte om te ontdekken. Te verwonderen. En ruimte voor de leukste tijd. Dat is wat jij wil bieden maar zelf ook graag wilt hebben. Een baan waarbij jij jezelf kan zijn, met jouw passies en enthousiasme en daarmee anderen kan inspireren. Jong en oud.

Kids2b is de werkgever die dit mogelijk maakt. Met een werkcultuur waar jouw talent ingezet wordt, waar je je eigen verantwoordelijkheid hebt en kan nemen, waar vertrouwen is en we in oplossingen denken. Waar ruimte is voor jou. Letterlijk en figuurlijk. Want wij zijn nu op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 16 tot 22 uur per week om ons team van de buitenschoolse opvang van Kids2b Oling in Appingedam te versterken.

Wat je precies bij ons gaat doen?

Dagelijks ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het spelenderwijs laten groeien van de kinderen op onze locaties. Jij daagt hen uit, moedigt hen aan en doet actief niets. Jij stimuleert de ontwikkeling door het creëren van een rijke speelomgeving. De kinderen loose parts geven waarmee je ze stimuleert om zelf, en samen, te spelen en te ontdekken? Jij doet het met plezier en dat straal je uit!

De ontwikkeling en verzorging van de kinderen staat dus centraal in jouw vak. Hierover deel jij ook graag met hun ouders en jouw collega's. Om zo elkaar te stimuleren en inspireren en de beste omgeving voor een kind te creëren.

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris ! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.489,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en 3% eindejaarsuitkering.
 • Dagdiensten. Werktijden op schooldagen tussen 11:30-18:00 en 13:45-18:00. Weekenden en officiële feestdagen vrij!
 • Makkelijk te bereiken locatie. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Werken op een huiselijke locatie ingericht volgens ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis' en een locatie met een hele grote tuin vol mogelijkheden.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Ook onder leiding van de pedagogisch coaches.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie bij een contract van 20 uur!
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie. Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.

Waar ga jij werken?

Onze buitenschoolse opvang zit samen met twee basisscholen in een prachtig ruim en licht kindcentrum in Appingedam. De locatie heeft huiselijk ingerichte groepsruimtes aan de hand van ons interieurconcept, een fijne grote buitenruimte en heeft gedeelde ruimtes met het onderwijs waardoor de kinderen optimaal kunnen ontwikkelen. Een fijne plek waar jij onze speerpunten verder vorm kan geven!

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat jij enthousiast wordt van het werk en onze organisatie. We zijn daarnaast vooral op zoek naar energieke aanpakkers die graag activiteiten ondernemen en onze speerpunten zichtbaar maken. Je gaat graag de frisse lucht in en samen met jouw collega's bouw je graag een echt team. Daarbij:

 • Heb jij een vakgerichte opleiding, bij voorkeur MBO niveau 4 of HBO (check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt).
 • Ben jij in bezit van 3F
 • Ben jij ervaren en kan je op een enthousiaste manier gedrag positief beïnvloeden.
 • Sta jij stevig in je schoenen en ben jij actief en ondernemend.
 • Ben jij sportief en creatief waardoor je onze speerpunten (Beweging & voeding, buiten en taal) op een leuke manier in de praktijk met de kinderen uit kunt voeren.

Is deze toffe baan echt iets voor jou? Neem dan contact op met José, onze collega werving en selectie. Je kan met haar bellen en mailen om jouw enthousiasme te tonen!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3489 – 3489
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 22
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/vacature-pedagogisch-medewerker-appingedam-bso-olingertil-16-22-uur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.