Operator, Eemshaven Adecco 29-12-2023

  1. Vacatures Appingedam
  2. Operator, Eemshaven Adecco 29-12-2023

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Wil jij bijdragen aan een interessant nieuw proces, heb jij ervaring als operator en ben jij op korte termijn beschikbaar? Zoek dan niet verder! Wij hebben een leuke functie open binnen een vernieuwend bedrijf, mét een lekker salaris. Klinkt goed hè? Lees snel verder!


Wat ga je doen? 

In de loop van het vierde kwartaal van 2023 start er in de Eemshaven een nieuwe fabriek. Als operator ben je verantwoordelijk voor één of meerdere productielijnen. Je krijgt de verantwoordelijkheid over het bedienen van de machines en de werkzaamheden die hierbij horen; het voorbereiden, ombouwen en het instellen van de machines.


Inwerkperiode

Voor die tijd word je ingewerkt op de andere locaties in Lochem of Haaksbergen. De kosten en woningen worden geregeld door TKF.


Werktijden

Je werkt in de 5-ploegendienst. Je neemt de diensten soepel over en zorgt ervoor dat de nieuwe ploeg de juiste informatie krijgt. De focus in het team ligt op samenwerken en zorgen voor elkaars veiligheid.


Waar ga je werken?

TKF draagt al jaren bij aan een duurzame maatschappij. Dit betekend dat bij iedere bedrijfsbeslissing niet alleen het effect op de winstgevendheid wordt meegenomen, maar ook de eventuele gevolgen voor de mensen in de organisatie.

TKF ontwikkelt, produceert, installeert en controleert kabels en kabeloplossingen. TKF is een toonaangevend en vernieuwend bedrijf in de internationale markt, gespecialiseerd in Telecom, Building en Industrial Solutions. kernwaarden van TKF zijn innovatie, betrouwbaarheid, kwaliteit, service.


Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding mbo 2 niveau, bij voorkeur in de (proces)technische richting of Vapro A opleiding;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve houding;
  • Je bent gericht op het leveren van kwaliteit;
  • Je bent actief bezig met je duurzame inzetbaarheid voor de juiste werk/privébalans.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijke salaris vanaf €2.874,40 excl. 25% ploegentoeslag per maand
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km tot maximaal 50 km enkele reis;
  • Grote kans op direct contract bij TKF.

Grijp nu je kans en reageer snel! Solliciteren doe je door op de sollicitatiebutton te klikken. Eerst meer weten? Bel dan naar 088-3746363.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperator Warmtebehandelingsoven
Indicatie salaris (min – max]2874 – 2874
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensnoordoost.large@adecco.nl , 0418 784 000 https://www.adecco.nl
Type contractTijdelijk
BrancheIndustrie
LocatieTjuchem, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/qjgLbiq213CEbq42eARC

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Appingedam: