Manager Product & Development H.I. Systems 15-04-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Manager Product & Development H.I. Systems 15-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Manager Product & Development (Groningen)

HI Systems ontwikkelt software voor medicatiemanagement voor de tweedelijns zorg in Nederland. Onze producten worden met name gebruikt in ziekenhuizen, door zowel specialisten en verpleegkundigen als in de apotheek. Onlangs hebben we onze visie en strategie vernieuwd om koploper te blijven in de veranderende markt. Als Manager Product & Development ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze producten (gebaseerd op Business Central en .NET) en weet je alle mensen in het development team in hun kracht te zetten.

HI Systems is onderdeel van Total Specific Solutions . Daarmee we toegang hebben tot de ervaring en ontwikkelingsmogelijkheden van meer dan honderd software Business Units binnen heel Europa. Binnen HI Systems is er de kans om op afzienbare termijn door te groeien naar de rol van Managing Director.

Wat ga je doen?

Als Manager Product & Development ben je onderdeel van het MT en geef je leiding aan het agile development team bestaande uit ontwikkelaars, product owners en testspecialisten (ca. 8 medewerkers). Het team is verdeeld over twee locaties in Oosterhout en Groningen en er wordt deels vanuit huis gewerkt. Als manager geef je vorm aan de verdere ontwikkeling van zowel het product als het team. Jouw taak is naast het leidinggeven en coachen van de medewerkers om best practices in te voeren in het voortbrengingsproces van de software. Hierin is het belangrijk dat je precies handelt en zorgt dat de verantwoordelijkheden in het team klip en klaar zijn én dat teamleden de verantwoordelijkheid ook nemen.

Dit breng je mee

  • Je hebt ten minste 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol in de IT (rollen als IT-Manager, Product owner of Team Lead Development);

  • Je hebt kennis van en ervaring met softwareontwikkeling, waardoor je in staat bent om als productverantwoordelijke een lange termijn visie mee te ontwikkelen;

  • Je beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en kunt complexe materie doorgronden;

  • Je weet wat het inhoudt om samen doelen te stellen en wat er vanuit het team nodig is om deze doelen te behalen;

  • Je bent een verbindend leider, een stevige, gedreven en communicatief sterke persoonlijkheid, én in staat om autonoom te werken;

  • Bij voorkeur heb je ervaring in de zorgsector, begrijp je de principes van agile werken en ben je bekend met Microsofttechnologieën (.Net en Business Central).

Dit bieden wij jou

HI Systems biedt jou de kans écht impact te maken in een van de belangrijkste sectoren in Nederland. Als manager R&D kun je - ook zonder ervaring in de zorg - instappen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. De organisatie heeft een platte structuur en de functies zijn niet in beton gegoten. Als onderdeel van het tweekoppige managementteam, heb je hierdoor veel vrijheid en ruimte om je eigen visie uit te rollen en de processen verder vorm te geven. Verder biedt HI Systems:

• een salaris dat past bij je kennis en ervaring;

• een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;

• 26 vakantiedagen, mogelijkheid om 5 extra dagen te kopen (naar rato);

• € 500,- persoonlijk budget;

• een uitstekende pensioenregeling;

• aanvullend een variabele beloning, die meegroeit met jouw performance.

Meer informatie of solliciteren?

Neem contact op met Jasper Harms (Managing Director) via: 06.18 89 78 53 of stuur een bericht naar:

Een bedrijf met een uitgesproken visie én aanpak op continue vernieuwing

Actief in een dynamische markt die voor forse uitdagingen staat

Waardering voor lef en ondernemerschap

Focus op talent- en kennisontwikkeling van haar medewerkers via expertsessies, multifunctionele bijeenkomsten, trainingen, opleidingen en meeloopsessies met klanten en eindgebruikers

Overzichtelijke informele organisatie, met sterke team-, markt-, en klantfocus


Duidelijke doelen, duidelijke wederzijdse verwachtingen en faire beloning staan centraal

Ben jij toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact

HI SYSTEMS
Hoevestein 4
4903 SC Oosterhout


CUSTOMER CARE

HI SYSTEMS
ma t/m vr 07:30 -17:00 uur


Linkedin.com/company/hi-systems


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Product Development
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hi-systems.nl/Werken-bij

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.