Manager Plan- Flexbureau 's Heeren Loo Zorggroep 22-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Manager Plan- Flexbureau ’s Heeren Loo Zorggroep 22-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

 1. Manager Plan- Flexbureau

Zorg jij met jouw team van expertplanners voor een optimale afstemming tussen de zorgvraag en personele inzet binnen de financiële kaders?

In het kort

 • Bedum
 • 32 tot 36 uur
 • 3281 tot 4806 euro
 • nr. 15302

Je kunt reageren t/m 02-06-2024

Jouw recruiter

Stefan Oortwijn

Contact opnemen

Waar ga je werken?

's Heeren Loo helpt mensen met een met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Maar daarnaast ook clienten met doofheid met complexe problematiek en chronische neurologische of neuromusculaire aandoeningen, bijvoorbeeld de ziekte van Huntington en de ziekte van Duchenne. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Bij onze ondersteuning kun je denken aan: wonen, dagbesteding en werken/leren.

Als Manager Plan- Flexbureau geef je leiding aan het plan- flexbureau bestaande uit acht expertplanners binnen regio de Noorderbrug en zeven expertplanners in de regio Noordoost. Je bent faciliterend aan totaal ongeveer 20 managers zorg binnen onze regio's in Noord-Nederland en Deventer.

Je rapporteert aan de manager Bedrijfsvoering of Regiodirecteur en maakt op verzoek deel uit van regionale of landelijke overleggen. Als Manager Plan- Flexbureau maak je onderdeel uit van de afdeling bedrijfsvoering voor beide regio's en werk je nauw samen met HR en Control om bij te dragen aan een optimale strategische personeelsplanning.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Hoe ga je helpen?

Als Manager Plan- Flexbureau ben je de verbindende schakel binnen en tussen de regio's op het gebied van capaciteitsplanning en roostermanagement. Jij vertaalt de vastgestelde koers naar de uitvoering in de beide regio's. Jij bent in staat om strategisch vooruit te kijken en vanuit verbinding samen op te trekken en te adviseren.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de regionale capaciteitsplanning en het roostermanagement. Je stuurt op gezonde roosters en zorgt dat de planning past binnen de financiële kaders. Daarnaast ben je als Manager Plan- Flexbureau ook verantwoordelijk voor de regionale flexpool. Je bent accounthouder van de uitzendbureaus en je ziet toe dat gemaakte afspraken worden nageleefd. Je levert een belangrijke bijdrage aan mooi werk voor medewerkers en je hebt naast roostermanagement ook aandacht voor een goede werk-privé balans.

Als Manager Plan- Flexbureau ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden ter verbetering. Dit doe je ter optimalisatie van de dienstverlening, hierbij hou je rekening met de ontwikkelingen en context van de regio's. Je signaleert in- en externe ontwikkelingen die je vertaalt naar concrete acties en doelstellingen. Hierbij kijk je kritisch naar de huidige werkprocessen. Jij bewaakt de gemaakte productieafspraken en levert managementinformatie aan. Daarnaast ben je analytisch en proactief ingesteld. Bij het signaleren van knelpunten ga je actief op zoek naar kansen en mogelijkheden.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Bedrijfskunde of HR, met minimaal 5 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie;

 • Je bent een ondernemende en analytische persoonlijkheid, met kennis van workforce management;
 • Je hebt ervaring in het stimuleren en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap;
 • Je bent een verbinder op alle niveaus van de organisatie en je weet verschillende belangen samen te brengen;
 • Jij durft koers te bepalen en stuurt daarop zonder de verbinding met de omgeving uit het oog te verliezen;
 • Jij pakt veranderprocessen met veel daadkracht en energie aan;
 • Je bent goed in delegeren en inzetten van de kwaliteiten van de medewerkers.

Dit bieden wij

 • Een contract voor de duur van een jaar voor 32 - 36 uur per week, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg tot maximaal €4806,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december;
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week;
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren;
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland kun je profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties;
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie om te lezen wat jouw toegevoegde waarde is en wat jou de geschikte kandidaat maakt voor deze functie.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem contact op met () via . Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Stefan Oortwijn (Recruiter) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofd Bedrijfsbureau
Indicatie salaris (min – max]3281 – 4806
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/manager-plan-flexbureau-1081324

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.