Magazijnmedewerker Japoto Parts 01-02-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Magazijnmedewerker Japoto Parts 01-02-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Het auto-onderdeel is besteld. Nou moet het alleen nog bij de klant komen. Dit is jouw verantwoordelijkheid. Jij vindt in het magazijn het juiste artikel, pakt deze goed in en zorgt dat het verzendbedrijf het artikel meeneemt, zodat onze klanten het de volgende dag kunnen installeren en direct weer de weg op kunnen. Verder zet jij je in om anderen bij te staan als de situatie zich daartoe leent.

Jij werkt accuraat, klantgericht, probleemoplossend, stressbestendig en tevens netjes. Gecombineerd met jouw doorzettingsvermogen zorg jij ervoor dat geen één klant in de kou staat. Zie jij dit zitten, solliciteer dan vandaag nog.

Werken bij Japoto

Japoto is een autodemontagebedrijf die schadeauto's demonteert en vervolgens de onderdelen hiervan verkoopt. Het is hierbij de bedoeling dat alle onderdelen, die dus ondanks dat ze van kapotte auto's afgehaald worden, toch als kwalitatief hoogstaande artikelen worden verkocht. Dit houdt in dat wij secuur omgaan met de demontage en behandeling van de onderdelen maar ook voortdurend kritisch moeten zijn over onze handelswaar, zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.

>Wat bieden we jou

  • Uitdagende werksfeer
  • 3-maand inwerkperiode
  • 38-urige werkweek met ATV dagen
  • Mogelijkheid tot vast contract

>Wat wordt jouw taak

  • Accuraat artikels opzoeken
  • Alles netjes en zorgvuldig inpakken
  • Helpen bij invoer van nieuwe onderdelen als er tijd over is

Kom jij ons team versterken? Mail je CV en een motivatiebrief naar . Mail ook voor je stagemogelijkheden. We hopen dat we je snel uit kunnen nodigen.


Snelle levering en in goede staat


de heer
27-11-2023 19:17:07

Japoto Parts B.V.
Stadsweg 37
9917 PV Wirdum

Functietitel Magazijnmedewerker Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau VMBO/MAVO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Overig Locatie Wirdum Gn, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.japoto.nl/nl/service/vacature-expeditie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMagazijnmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWirdum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitappingedam.nl/expeditie-japoto-parts-03-12-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.