Leuke Cateraar ACCES catering 09-04-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Leuke Cateraar ACCES catering 09-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

|

  • ACCES catering

Foodtrucks Groningen (Grunn)

Moi! Maak je event extra feestelijk met een van onze foodtrucks of trailers! Ideaal voor een mooie bruiloft, gezellig tuinfeest, bedrijfsevent of ander leuk evenement. Creëer een heerlijk festival sfeertje met een van onze foodtrucks of trailers. Voor elk evenement hebben wij een passend aanbod! Onze foodtruck komt graag naar Grunn om je te laten Aggeln.

  • Diverse mogelijkheden

  • Leuke medewerkers

  • Door heel Grunn!

https://youtu.be/zizwJ83LpH0

Foodtruck Bruiloft | Groningen

sfeerimpressie

Bekijk het filmpje om een kleine sfeerimpressie te zien van een paar van onze foodtrucks in actie tijdens een bruiloft. Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een leuke cateraar? Wij helpen jullie graag om er met onze foodtrucks en gezellige medewerkers een fantastische dag van te maken!

Wat onze bruidsparen zeggen

Onze trouwdag is mede onvergetelijk geworden door ACCES catering. Ze hebben goed meegedacht met onze wensen en op de dag zelf is alles uit handen genomen. Ze weten een goede sfeer neer te zetten met in ons geval foodtrucks! Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van het eten. Heerlijk! Het is de bedoeling dat je maar één keer trouwt;), maar anders hadden we ze zo weer deze opdracht gegeven!

Lisette en Kor

''Altijd tot in de puntjes verzorgd. Veel keus in gerechten. Levert altijd kwaliteit en is zeer flexibel. Professioneel en correct.'''

PostNL, regio Noordoost

Fotografie op deze website:

Margriet fotografie en Emily Rosalia

Werken bij

Contact

Skulenboargerwei 5, 9261 XA Eastermar

Nummer:
E-mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHoreca
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://accescatering.nl/foodtrucks-feest-groningen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.