Kinderverpleegkundige Medisch Centrum Leeuwarden 22-05-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Kinderverpleegkundige Medisch Centrum Leeuwarden 22-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij MCLMCL ziekenhuis Leeuwarden foto Kinderverpleegkundige Moeder Vrouw Kind centrum

Kinderverpleegkundige in opleiding MCL

Salaris €2832 - €3824

Arbeidscontract 32 uur per week

Opleidingsniveau mbo/hbo

Solliciteer tot en met 11 juni 2024

Salaris €2832 - €3824

Arbeidscontract 32 uur per week

Opleidingsniveau mbo/hbo

Solliciteer tot en met 11 juni 2024

Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige met klinische werkervaring in een ziekenhuis? Heb jij affiniteit met kindergeneeskunde en wil jij je graag specialiseren? Wil jij je met je collega's inzetten om, in welke situatie de patiënt ook zit, te zorgen voor een lach op iemands gezicht? Kom werken bij #teamMCL.

Jij bij MCL

Als kinderverpleegkundige in opleiding start je als verpleegkundige met een voorwerkperiode op de kinderunit. In het laatste deel van de voorwerkperiode bepalen we samen of je kunt instromen in de specialistische vervolgopleiding tot kinderverpleegkundige. Deze opleiding start 3x per jaar aan het Wenckenbach Instituut in Groningen (werken-leren) en duurt ongeveer 12 maanden.

Benieuwd of het wat voor je is? Je bent altijd welkom om een dag mee te lopen.

Op de Kinderafdeling van ons topklinisch opleidingsziekenhuis, worden kinderen met een medische indicatie begeleid. Op de afdeling blijven wij onszelf uitdagen en hebben we de sterke ambitie om elke dag beter te zijn dan vandaag. Dit alles om de beste zorg te kunnen bieden voor onze patiënten.

MCL ziekenhuis Leeuwarden foto Kinderverpleegkundige Moeder Vrouw Kind centrum

Als kinderverpleegkundige zorg je niet alleen voor het kind of de baby, maar ook voor het hele gezin. Dat maakt het werken voor deze patiëntengroep heel speciaal en totaal anders dan de zorg voor volwassen patiënten.

Auteur: Marieke en Lisanne Functie: Neonatologie- en kinderverpleegkundige

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een contract bij het MCL: Je krijgt een dienstverband voor de duur van je opleiding van minimaal 32 uur per week. Je salaris is conform de Cao Ziekenhuizen ingedeeld in FWG 45.
  • Uitdaging en ontwikkeling: een baan in een ambitieuze werkomgeving met voldoende afwisseling en dynamiek.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling

Je gaat werken op de Kinderafdeling, in een team van 30 collega's. Binnen het team is de sfeer gezellig en open en werk je samen met ervaren collega's waar je van kunt leren. Het team is gemotiveerd en ambitieus, en deelt graag kennis met elkaar om zo samen de beste zorg te kunnen bieden.

De Kindergeneeskunde is onderdeel van de Zorgeenheid Vrouw Moeder Kind met 34 bedden verdeeld over 2 afdelingen met elk eigen sub specialismen. De neonatologie heeft 14 couveuses, waarvan 4 voor post IC-HC. De kinderafdeling omvat 20 bedden ten behoeve van pediatrie, kinderchirurgie en het kinderdaghospitaal. Daarnaast is het MCL het Friese ziekenhuis met een Shared Care verantwoordelijkheid in samenwerking met het Prinses Maxima Centrum, het landelijk kinderoncologisch centrum voor de kinderoncologie.

"Wanneer er iets te vieren valt met de kinderen, dan vieren we dat uiteraard met iets lekkers, taart bijvoorbeeld. Daardoor heb je vaker momentjes dat je even met elkaar zit, en word je snel hechter met elkaar.

"

Auteur: Merel Functie: Kinderverpleegkundige

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKinderverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2832 – 3824
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/vacatures/kinderverpleegkundige-in-opleiding-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.