Junior Project Controller Van Wijnen Groep 27-04-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Junior Project Controller Van Wijnen Groep 27-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Junior project controller

Categorie Staff Aantal uren 32 - 40 Vakgebied Financieel Locatie Groningen Opleiding MBO Datum geplaatst 26-04-2024

NoordOost

Met je diploma op zak ben je nu op zoek naar een passende baan. Jij bezit een sterk analytisch vermogen en goede communicatievaardigheden en je wil dit graag verder ontwikkelen. Daarnaast ben je gedreven om te leren hoe je binnen onze bouwprojecten de volledige projectadministratie doet. Word jij hier enthousiast van? Wij helpen jou graag met het ontwikkelen naar de rol van zelfstandig Project Controller!

Dit vind je leuk om te doen :

Wij bieden je een leuke job met veel kansen en uitdagingen binnen een professioneel team. Hierbij geef je mede vorm aan een groeiende en ontwikkelende tak van sport; het duurzaam herstellen van bestaande grondgebonden woningen (particulier bezit) in het aardbevingsgebied in Noord-Nederland. Een uniek programma met twee hoofddoelstellingen: het significant verminderen van herhalingsschade en natuurlijk tevreden bewoners.

Als Junior Project Controller ga je je bezighouden met:

 • Een maandelijkse resultaatprognose van de projecten, dit doe je samen met het projectteam
 • Je werkt proactief samen met het projectteam, op het gebied van kansen & risico's, facturatie, betalingen en omzetprognoses.
 • Contractmanagement; het controleren en goedkeuren van de inkoopopdrachten
 • Het bewaken van de onderhanden werkstand; daarmee zorg je voor een tijdige facturatie en bijbehorende debiteurenbewaking.
 • Ook werk je samen met het Shared Service Center die de uitvoering van de facturatie verzorgen
 • Het bijhouden van het projectendossier
 • Het ontwikkelen en verbeteren van processtappen en efficiënte aanpak
 • Dataverwerking
 • En je bent een vraagbaak voor het projectteam

Hier voel jij je thuis:

Welkom bij Van Wijnen! Een bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, waardoor je de positieve kanten van het werken bij een groot bedrijf ervaart en je tegelijkertijd geniet van het familiegevoel op je eigen vestiging.

Als Junior Project Controller maak je onderdeel uit van het team Finance in regio Noord en Oost. Dit is de grootste regio van Van Wijnen en binnen de regio werk je samen met andere projectcontrollers aan de financiële beheersing van uiteenlopende bouwprojecten. Een echt expertiseteam voor de hele regio. Binnen dit gebied wordt vestiging Groningen jouw thuisbasis. Onze vestiging Groningen is actief in zowel nieuwbouw- als renovatie-, transformatie- en restauratieprojecten in de domeinen wonen, werken, zorgen en recreatie. We werken aan een grote variatie aan projecten, om zo een steentje bij te dragen aan de mooie leefomgeving van Groningen en omstreken. Zo hebben we bijvoorbeeld in Noord-Groningen meer dan 200 woningen versterkt, met tevreden bewoners als resultaat. En zijn we actief in het verbouwen van scholen en uitvoeren van renovaties voor drie grote woningcorporaties.

Van Wijnen Groningen staat voor nuchter en saamhorigheid. Gewoon samen werken aan mooie projecten, in de provincies Groningen en Drenthe. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel: elkaar willen helpen vinden wij niet meer dan normaal. Zoals collega's zelf aangeven voelt het bij ons alsof je bij een kleine aannemer werkt, maar dan met de voordelen van het werken bij een groot bedrijf. Bij ons wordt je echt onderdeel van het team en krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te blijven ontwikkelen.

Hier herken jij jezelf in:

Naast een goede dosis leergierigheid ben je nauwkeurig en heb je een scherp oog voor detail. Samenwerken zit in jouw natuur, maar wanneer de situatie daar om vraagt durf je ook vasthoudend te zijn, kritische vragen te stellen en duidelijk hierover te communiceren. Het gaat jou gemakkelijk af om structuur aan te brengen in je werk en overzicht te houden. Dat is ontzettend belangrijk, want je werkt immers aan meerdere projecten tegelijkertijd. Verder ben je analytisch sterk en beschik je over het volgende:

 • HBO diploma in de richting van economie, accountancy of aanverwant;

OF

 • MBO diploma in de richting van economie of accountancy met een aantal jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van/ervaring in de bouw of technische sector is een pré, maar geen harde eis.

Dit zoek jij verder in een baan :

 • Je wil graag werken bij een innovatief en duurzaam bouw- en vastgoedbedrijf, met collega's die trots zijn op wat ze doen;
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, onder meer via ons eigen Van Wijnen College;
 • Goede balans tussen werk en privé door flexibele werktijden en gedeeltelijk thuiswerken;
 • Je valt onder de cao bouwnijverheid UTA, wat betekent 30 verlofdagen plus een individueel budget van 13 extra verlofdagen (op basis van 40 uur);
 • Een smartphone naar keuze en laptop van Van Wijnen;
 • Een werkgever die graag bijdraagt aan jouw gezondheid en daarom een deel van je aanvullende zorgverzekering voor haar rekening neemt.

Kom je een kop koffie drinken?

De koffie staat klaar: wanneer kom je langs? Heb je vragen? Neem contact op met , , via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Controller
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.vanwijnen.nl/vacatures/junior-project-controller/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.