ICT (Onsite) Support Engineer DigiWyse 05-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. ICT (Onsite) Support Engineer DigiWyse 05-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

DigiwyseDigiwyse

ICT (Onsite) Support Engineer - Overheidsinstelling

Regio Groningen · Groningen · MBO · 02 jaar

In het kort

icon

 • €2.700,- tot €3.000,- bruto per maand (excl. vakantiegeld en overige reserveringen) o.b.v. kennis en ervaring
 • Nederlandse taalvaardigheid + rijbewijs vereist
 • MBO 4 ICT + onregelmatige (avond- en weekend)diensten
 • Groningen
 • Leaseauto mét tankpas (zonder eigen bijdrage!)) óf een NS Businesscard of een volledige reiskostenvergoeding
 • Onbeperkt Microsoft certificaten behalen zonder studieschuld + Online en fysieke trainingen en kennisplatformen

Samenvatting

Als ICT (Onsite) Support Engineer speel je een cruciale rol in het technisch ondersteunen van een brede overheidsinstelling, waarbij je met diverse organen binnen de gemeentelijke structuur samenwerkt. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de werkplekomgeving en bied je ondersteuning binnen de MS 365 omgeving. Je zorgt voor het oplossen van IT-gerelateerde problemen en het installeren en onderhouden van hard- en software, essentieel voor de soepele werking van alle IT-systemen. Bereidheid tot het werken in onregelmatige avond- en weekenddiensten is een vereiste, net als een afgeronde mbo 4-opleiding en het bezit van een rijbewijs.

Werken bij een Microsoft Solutions Partner

Wij zijn trots lid van de Wortell Group waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen van Support Engineer tot een specialist in Microsoft Cloud of Security .

Functieomschrijving

 • IT Incidentoplossing: Je draagt de verantwoordelijkheid voor het oplossen van een breed scala aan IT-incidenten. Dit omvat het analyseren, diagnosticeren en oplossen van technische problemen die zich voordoen bij eindgebruikers. Je bent de go-to persoon om IT-problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat de operationele continuïteit behouden blijft.

 • Microsoft Omgeving: Je werkt in een Microsoft-omgeving met Windows 10, 11 en Microsoft 365, Azure en Intune. Dit biedt je de kans om je kennis en expertise op dit gebied te vergroten en je te specialiseren in deze technologieën.

 • Kenniscentrum bijhouden: Samen met je collega's werk je eraan om het kenniscentrum up-to-date te houden. Dit is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat binnenkomende incidenten efficiënt en effectief kunnen worden opgelost. Je zorgt ervoor dat de nieuwste kennis en best practices beschikbaar zijn voor het team.

 • Procesbeheer en -verbetering: Naast incidentoplossing, ben je betrokken bij het beheer, de bewaking en de verbetering van IT-processen. Je draagt bij aan de optimalisatie van workflows en procedures om de efficiëntie te verhogen.

 • Gebruikersondersteuning: Je bent het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers en staat klaar om hen te begeleiden en te trainen in het gebruik van ICT-middelen en applicaties. Jouw behulpzaamheid en communicatievaardigheden zijn essentieel om ervoor te zorgen dat eindgebruikers het maximale uit hun IT-omgeving halen.

Bedrijfsinformatie

Deze overheidsinstelling kenmerkt zich door een open en toegankelijke werksfeer, waar samenwerking en gemeenschapsgevoel centraal staan. Het biedt een dynamische werkplek waarin medewerkers worden aangemoedigd om initiatief te tonen en persoonlijke groei te stimuleren. Binnen deze organisatie kun je rekenen op een supportief team dat waarde hecht aan betrouwbare en duurzame publieke diensten.

Charlène

Sales & Recruitment

ICT (Onsite) Support Engineer - Overheidsinstelling

Regio Groningen · Groningen · MBO · 02 jaar

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen aan je volgende baan.

Bij Digiwyse groei je, samen
met ons, als mens en professional op een persoonlijke, eerlijke en vooral gezellige manier.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Support Ict
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.digiwyse.nl/ict-onsite-support-engineer-overheidsinstelling

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.