HR Business Partner Koninklijke Wagenborg 13-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. HR Business Partner Koninklijke Wagenborg 13-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Shipping

 • Ports & Terminals

  From agency services to warehousing and from transshipments to tug assistance. Wagenborg takes care of your business in the ports of Delfzijl and Eemshaven.

 • Offshore & Towage

 • Transport & lifting

  Wagenborg Nedlift is your specialist regarding horizontal, vertical and heavy transport.

 • Sustainability

  We are continuously aware of our impact on the environment and people around us.

HR Business Partner

Wil jij je kennis en ervaring als HR Business Partner inzetten bij een internationaal maritiem logistiek familiebedrijf waar geopolitieke omstandigheden direct van invloed kunnen zijn op de business? Dan hebben we een fantastische baan voor jou!

 • Home /
 • Carriere /
 • HR Business Partner

Location: Delfzijl

Hours: 32-40

Education: hbo/wo

Wil jij je kennis en ervaring als HR Business Partner inzetten bij een internationaal maritiem logistiek familiebedrijf waar geopolitieke omstandigheden direct van invloed kunnen zijn op de business? Dan hebben we een fantastische baan voor jou!

Wie ben jij?

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting Bedrijfskunde of HRM
 • Je bent analytisch, procesmatig en cijfermatig sterk
 • Je hebt ervaring in het organiseren en coördineren van projecten
 • Je kunt beleidsmatig denken en hier vervolgens pragmatisch handen en voeten aan geven
 • Je bent een gewaardeerde gesprekspartner en schakelt gemakkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner ondersteun je leidinggevenden bij de uitvoering van hun taken op het gebied van people management. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan alle collega's, van de stagiair tot de directie. Op basis van interne observaties en externe ontwikkelingen werk je samen met de rest van het team aan onze HR-strategie en de vertaling naar effectieve en samenhangende personeelsinstrumenten. Denk bijvoorbeeld aan projecten op het gebied van nieuwe employee benefits en HR analytics.

Deze projecten weet je goed te managen. Je beweegt je gemakkelijk op het snijvlak van werkgever- en werknemersbelangen en weet de juiste balans te vinden. Je neemt interne stakeholders, de ondernemingsraad en de directie mee in je plannen en komt uiteindelijk tot een breed gedragen beleid.

Ook je HR-collega's kunnen bij je terecht om te sparren over allerlei uiteenlopende zaken. Samen kijk je verder voortdurend hoe de afdeling processen kan verbeteren. Je krijgt de vrijheid om je verder te ontwikkelen op basis van je talenten.

Je wordt onderdeel van ons Corporate HR team in Delfzijl (op een halfuurtje van Groningen), waar we met zijn achten zitten. We houden ons bezig met HR-gerelateerde zaken voor de collega's in Delfzijl en de Eemshaven. Verder stellen we Wagenborg-brede beleidskaders op, adviseren en ondersteunen de divisies en coördineren HR-initiatieven.

Linda van der Linde, HR Business Partner

"We werken met een HR agenda met daarin de belangrijkste thema's waarop we ons focussen, maar daarnaast komen er zoveel andere - vaak onverwachte - vraagstukken voorbij. Het is mooi dat we vanuit HR een waardevolle bijdrage kunnen leveren om (persoonlijke) situaties of HR-vraagstukken te allen tijde op te lossen. De logistieke sector is ontzettend divers en dynamisch en dat ervaren wij ook bij ons op afdeling, dat is precies wat het werk voor mij zo leuk en uitdagend maakt. Wat het extra leuk maakt, is dat bij Wagenborg de factor mens altijd voor op staat. Dat resulteert in een hoge mate van betrokkenheid en bevlogenheid."

Waarom wij?

Royal Wagenborg is een internationaal maritiem logistiek familiebedrijf. Er werken wereldwijd meer dan 3.000 werknemers van diverse nationaliteiten. Je krijgt:

 • Een inhoudelijk interessante en uitdagende baan
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk zelf in te richten
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en gratis boottickets naar Ameland en Schiermonnikoog
 • Een werkplek die vanaf Groningen met de auto of met de trein in iets meer dan een halfuur te bereiken is
 • De mogelijkheid om regelmatig mee te gaan met uitjes van de personeelsvereniging en om regelmatig lekker te eten of wat te leuks doen met je team
 • En last but not least : heel leuke collega's (al zeggen we het zelf )
Geïnteresseerd?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Business Partner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wagenborg.com/vacancies/hr-business-partner

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.