Kennisgeving besluit Archeologische Monumentenvergunning voor het planten van een aantal nieuwe bomen bij het kerkhof Marsum aan de Marsumerweg 12 in Appingedam

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Eemsdelta. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Appingedam
  2. gmb-2022-440897
  • Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2022

 

Omschrijving:

De Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Gunay Uslu, maakt bekend dat zij in het kader van de artikelen 11, tweede lid, en 14, eerste lid, van de Monumentenwet 1988 en afdeling 3.4 van de wet Algemene wet bestuursrecht een archeologische monumentenvergunning heeft verleend voor:De volgende werkzaamheden op het perceel met de kadastrale aanduiding: Appingedam L-65 (Rijksmonumentnummer 45253 / Locatie kerkhof Marsum, gemeente Eemsdelta)- Het planten van een aantal nieuwe bomen.In dit kader ligt het besluit met bijbehorende stukken ter inzage van 29 september 2022 tot en met 10 november 2022 in het gemeentehuis van Delfzijl.Tijdens de periode van ter inzagelegging kan beroep worden aangetekend door belanghebbenden bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD te Groningen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen