Verleende omgevingsvergunning reguliere procedure, verbouwen woning (opbouw en interne verbouwing) Stationsstraat 32 te Appingedam

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Eemsdelta. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Appingedam
  2. gmb-2021-31620
  • Onderwerp: Huisvesting | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2021

 

Omschrijving:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Delfzijl hebben op 13 januari 2021 een omgevingsvergunning verleend voor het verbouwen van een woning (opbouw en interne verbouwing) aan de Stationsstraat 32, 9901 BM te Appingedam (datum is datum verzending).Bent u het niet eens met een vergunning/ontheffing?Tegen een aanvraag kunt u geen bezwaar maken. Dat kan pas als de vergunning/ontheffing is verleend. Doe dit binnen 6 weken na datum van verzending. Vermeld in uw brief tegen welke vergunning/ontheffing u bezwaar maakt en leg duidelijk uit waarom u het er niet mee eens bent. Stuur uw bezwaar naar: het college van B&W, Postbus 15, 9900 AA Appingedam.InlichtingenWilt u meer Informatie over onderstaande aanvragen en vergunningen? Bel dan naar 140596.Besluiten van de overheid kunt u ook online lezen via www.eemsdelta.nl/oub (Over Uw Buurt). Wilt u een e-mail ontvangen als de overheid een besluit neemt over uw buurt? Neem dan een abonnement op de e-mailservice.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen