Gezocht assistent Shift supervisor in Farmsum Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 01-03-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Gezocht assistent Shift supervisor in Farmsum Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 01-03-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Onze klant is een toonaangevend technologiebedrijf en een pionier in het ontwikkelen en commercialiseren van duurzame chemie. De meest geavanceerde technologie van onze opdrachtgever is de YXY® planten-naar-plastic-technologie, die plantaardige suikers katalytisch omzet in FDCA - furaandicarbonzuur, wat de bouwsteen is voor het duurzame polymeer PEF - polyethyleen furanoaat. PEF is een 100% plantaardig, recyclebaar en afbreekbaar polymeer en heeft dankzij haar superieure eigenschappen een breed scala aan toepassingen waaronder verpakkingen, textiel en folies.

De Assistant Shift Supervisor zal nauw betrokken zijn bij de EPC (Engineering, Procurement, en Construction) fase voor de bouw van de fabriek. De positie biedt hierdoor de unieke kans om vanaf de start van de bouw een belangrijke bijdrage te leveren en samen te werken met verschillende multidisciplinaire teams.

Als Assistant Shift Supervisor word je onderdeel van het team, je gaat het Flagship Plant draaiend gaat maken en houden. De resultaten en de productie die de Flagship Plant gaat leveren zullen van cruciaal voor de vercommercialisering van onze klant.

Je hebt kennis en ervaring als Assistant Shift Supervisor en hebt, bij voorkeur in bezit van een afgeronde VAPRO C opleiding. Je hebt reeds ervaring opgedaan in de opbouw van chemische fabrieken en/of pilot plants. Je bent belangstellend en enthousiast om nieuwe zaken op – en aan te pakken.

Ook ben je in staat om ook onder stressvolle werkomstandigheden je werk te blijven doen volgens de bij ons geldende veiligheidsvoorschriften en milieueisen.

Als Assistant Shift Supervisor zul je communicatieve vaardigheden bezitten en de Nederlandse alsmede de Engelse taal beheersen.

Het in bezit zijn van een VAPRO C diploma,

Bewezen werkervaring hebben als Shift Supervisor in de chemische industrie,

Ervaring heeft met coachen, beoordelen en ontwikkelen van zijn teamleden,

Teamspeler zijn dus een voorbeeld zijn voor anderen, resultaatgericht en stressbestendig,

Aandacht en focus hebben op de veiligheidsvoorschriften en deze strikt opvolgen,

Ervaring bezitten met het opstarten van installaties en/of een fabriek is een pre.

De Assistant Shift Supervisor wordt verantwoordelijk voor het vormgeven en documenteren van onze HSE eisen - Health, Safety and Environment -, onze kwaliteitseisen, de wettelijke normen en de standaarden-eisen uit de industrie en de ‘’best practices’’ uit deze proeffabriek.

De Assistant Shift Supervisor ondersteunt het EPC project team, stelt handleidingen en trainingsmaterialen op voor de toekomstige operators van de fabriek en werk nauw samen met de Plant Manager voor de bezetting van de fabriek.

Voorts zal de Assistant Shift Supervisor verantwoordelijk worden voor het testen en optimaliseren van de onderdelen van de Flagship fabriek en in deze fase neemt hij de verantwoordelijkheid voor het aansturen van de operators, hun trainingen en materialen en doet aanpassingen en optimaliseert handleidingen tezamen met de Plant Engineers.

De Assistant Shift Supervisor zal na de opstart van de fabriek verantwoordelijk zijn voor de operationele aansturing van één van de ploegen in de fabriek inclusief de werkvergunningen en veiligstellingen (LoToTo).

Jouw taken zijn:

Start en supervisie over verschillende installatieonderdelen,

Voorbereiden en begeleiden van reparaties en onderhoud,

Validatie van onze technologie en verbetering daarvan,

Opschaling van onze gepatenteerde technologie,

Supervisie voeren van eerste analyses bij storingen en incidenten.

In deze uitdagende functie ga je nauw samenwerken met je Operators, Senior Operators en collega's, Shift Supervisors, die allen werkzaam zullen zijn in 5 ploegendiensten en rapporteer je aan Avantium’s Manager Operations.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Warehouse Supervisor
Indicatie salaris (min – max]2500 – 4000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgroningen@werkenvakmanschap.nl , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.