Fiscalist Countus Groep 09-04-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Fiscalist Countus Groep 09-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Fiscalist Regio Noord

MEERDERE KANTOREN - AGRO - WO - 24-40 UUR - TOT € 7.531,06

Solliciteer direct

Als doorgewinterde Fiscalist kun jij overal wel aan de slag. Dus waarom zou je dan voor Countus kiezen? Als jij een passie voor de agrarische sector hebt en jouw klanten in het noorden van het land graag wil helpen bouwen aan hun onderneming, dan ben je bij ons aan het juiste adres.Voor meerdere kantoren in het noorden van het land zoeken wij een collega die net zo enthousiast wordt van dit vak als wij. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Voor onze kantoren in Leeuwarden, Joure, Steenwijk en Leek zijn wij op zoek naar een ervaren Fiscalist. Afhankelijk van je woonplaats zal één van deze vestigingen je vaste standplaats worden en zul je met vaste regelmaat ook op de andere vestigingen aanwezig zijn. Jij gaat aan de slag om ondernemers verder te helpen bij groei, reorganisaties en bedrijfsoverdrachten. Je gaat met hen in gesprek, begeleidt hen en denkt met hen mee bij de uitdagingen waar zij voor staan. Met jouw geweldige oplossingen maak jij voor hen het verschil.

Natuurlijk werk je nauw samen met je collega-fiscalisten en de andere collega's binnen deze teams. Zij weten jou te vinden en maken graag gebruik van jouw verfrissende blik op fiscale vraagstukken. Onze klanten bevinden zich in deze regio voornamelijk in de agrarische sector, maar vind jij het leuk om samen met de MKB collega's te helpen aan het uitbouwen van de MKB-portefeuille, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Wat ga je voor hen doen:

 • Je houdt de ontwikkelingen in de markt bij en je werkt nauw samen met de Ondernemersadviseur, door wie je wordt ingeschakeld voor fiscaal advies.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt en de sparringpartner voor onze relaties op het gebied van fiscaal advies.
 • Je voorziet onze klanten proactief van fiscale actualiteiten, één op één of in de vorm van workshops/presentaties/etc.;
 • Je beoordeelt fiscale aangiften van collega's;
 • Je vindt het leuk om collega's te begeleiden op fiscaal vlak.
 • Je zorgt voor een adequaat verloop van de belastingcontroles en je onderhoudt contacten met de Belastingdienst;
 • Je verzorgt fiscale correspondentie en bewaakt de opvolging van gemaakte afspraken met betrokken partijen.

Wat bieden wij jou?

Bij Countus staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Want als jij doet waar jij goed in bent en blij van wordt, zorgt dat voor een gezonde werkcultuur. We streven naar ondernemerschap binnen de organisatie en kansen zijn er genoeg. Als jij laat zien dat je ze wilt pakken, helpen wij je daarbij. Van training, van projecten en elkaar. Samen voor ontplooiing noemen wij dat. #ruimtevoorontwikkeling

Daarnaast kan je rekenen op:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een goed salaris tot € 7.531,06 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) plus 8,4% vakantietoeslag;
 • Minimaal 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en de mogelijkheid om deze te (ver)kopen;
 • Zelf bepalen hoeveel je werkt! Een dienstverband voor 24, 32, 36 of 40 uur per week is mogelijk. Daarbij krijg je de mogelijkheid om je werkdagen en -tijden zelf in te delen;
 • Een medewerkersparticipatieregeling, waarbij jij certificaten kunt kopen in Countus;
 • Een goede mobiliteitsregeling;
 • Een uitstekende pensioenregeling waarbij Countus het grootste deel van de premie voor haar rekening neemt.

Vitaal aan het werk:

 • Een uitgebreid scholingsaanbod waardoor je jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak;
 • Korting op je sport-abonnement en zorgverzekering;
 • Lekker op de fiets naar het werk? Maak gebruik van onze fietsregeling;
 • Een zeer aantrekkelijk thuiswerkbeleid;
 • Om onze collega's te ondersteunen bij het werken aan hun gezondheid bieden wij iedereen die bij Countus werkt de mogelijkheid om een vitaliteitscoach te consulteren. Bij deze vaste vitaliteitscoach kun je terecht met vragen over onder andere gezond eten, meer bewegen of over de balans tussen werk en privé. Met als doel om gezond en gelukkig aan het werk te zijn!

Wie zoeken wij?

Jij bent een ondernemende durfal met een creatieve geest. Als Fiscalist adviseer jij onze ondernemers en zie jij overal kansen. Met jouw agrarische achtergrond weet jij als geen ander wat hen beweegt en je weet precies voor welke uitdagingen zij kunnen komen te staan. Jouw liefde voor deze sector is gegroeid uit eigen ervaringen of uit een gepassioneerde affiniteit. Je hebt een papiertje op zak van een hbo- of wo-opleiding in de fiscale richting (denk aan fiscale economie of fiscaal recht).

Je vindt het altijd geweldig om aan de klantentafel plaats te nemen en bent daarom klantgericht tot op het bot. Kwaliteit is jouw tweede naam, en samen met de klant ga je voor dat ene spetterende resultaat. Proactiviteit is jouw modus operandi als het aankomt op klantafspraken. Je staat zo stevig als een eik, bent een prettige gesprekspartner en bent natuurlijk een fijne collega!

Waar ga je werken?

In 100 jaar is Countus uitgegroeid tot dé accountants- en adviesorganisatie in vier sectoren: Agro & Agri, Zorg, Recreatie & Horeca en MKB. We werken vanuit 25 vestigingen, waardoor we dichtbij onze klanten zijn én ook bij jou! We adviseren klanten m.b.t. de jaarrekening, belastingaangifte, salarisadministratie, pensioen, verzekeringen en overnames. Daarnaast ondersteunen onze expertiseteams, waaronder Controle-team (Audit) en Personeelsmanagement vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle, ondernemers in heel Nederland. Ook zijn zij sparringpartner voor collega's op lokale vestigingen. Door een grote diversiteit aan specialismes in huis, is er voor jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en nieuwe taken/projecten op te pakken. Groei begint met jouw initiatief!

Hoe ziet het team eruit?

Voor de kantoren Steenwijk, Joure, Leeuwarden en Leek zoeken wij uitbreiding van ons team. Wij zijn zeer sociaal en zelfsturend, met een sterke behoefte aan autonomie en open communicatie. Humor en eerlijkheid zijn essentieel in onze werkcultuur. We begrijpen de agrarische wereld als geen ander, en dat waarderen onze klanten. Wat ons kenmerkt, is dat we graag onze handen uit de mouwen steken en betrokken zijn bij elkaar.

In deze procedure bieden we jou graag de Matchtool aan zodat we samen kunnen bekijken of de betreffende functie bij Countus op basis van jouw persoonlijkheidsprofiel bij je pas .

We ontvangen graag je CV en motivatie.

Kennismaking

We nodigen je uit in Steenwijk voor een kennismaking met de teamleider en een directe collega.

Pas jij bij Countus? We leren graag meer over je via onze matchtool

Kies voor groei.
Kies voor Countus

Wil jij aan de slag als Fiscalist in regio Noord of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met !

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBelastingadviseur
Indicatie salaris (min – max]7531 – 7531
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijcountus.nl/vacatures/fiscalist-agro-regio-noord

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.