Financieel Administratief Medewerker Stichting Muziekcentrum Zuidoost 04-04-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Financieel Administratief Medewerker Stichting Muziekcentrum Zuidoost 04-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

"Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling en het contact met mensen", zegt onze huidige administratief medewerker. Nu haar pensioen in zicht komt zoeken we een opvolger!

Nog voordat morele ambitie hot was, zetten we ons als Stichting Muziekcentrum Zuidoost (MZO) al in om het leven van kinderen en hun omgeving te verrijken met en door muziekonderwijs. We zijn al ruim twintig jaar actief op bijna alle basisscholen in Zuidoost. Daarnaast hebben we naschoolse muziekprojecten lopen in en om het Muziekcentrum.

Samen met onze zusterstichting Stichting Leerorkest zijn we landelijk actief met onder meer het Instrumentendepot, dat muziekinstrumenten uitleent. In Amsterdam bereiken we op en rond scholen duizenden kinderen en jongeren. Beide stichtingen werken nauw met elkaar samen en hebben één
management team.

Administratief medewerker MZO (m/v/x)
(0,8 fte)

De functie

De hoofdtaken van de administratief medewerker zijn het verzorgen van de facturatie, boekhouding en personeelsadministratie van MZO. Daarnaast voer je ook taken uit voor de twee andere stichtingen: het Leerorkest en het Instrumentendepot. Je werkt samen met de administratief medewerker van het Leerorkest en de service medewerker van MZO. Je werkt zelfstandig maar stemt de werkzaamheden af met je leidinggevende, het hoofd bedrijfsvoering. Als spin in het web heb je regelmatig contact met collega's bij het Leerorkest, het Instrumentendepot en de senior locatiemanager van het Muziekcentrum in het bijzonder.

Wat zijn je belangrijkste taken:

Financiële administratie

 • Facturatie en financiële administratie MZO
 • Verrichten van betalingen en debiteurenbeheer
 • Administratie instrumenten verhuur

Algemene administratieve taken

 • Telefoon, balie, mail
 • Verzekeringen en parkeervergunningen
 • Aanlevering gegevens t.b.v. jaarrekeningen, subsidieaanvragen en verantwoordingen

IT en facilitaire

 • Contact met onze IT-leverancier omtrent de digitale werkplekken
 • Kopieerapparaat, inlogcodes, uitgifte
 • Bestellen laptops, mobiele telefonie e.d.

De functie-eisen

Je bent een administratieve duizendpoot en werkt nauwkeurig en planmatig. Je bent in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht houden waarbij je deadlines niet uit het oog verliest. Als administratieve spil van de organisatie zorg je ervoor dat collega's, freelancers, scholen en leerlingen urenlijsten, contracten, presentielijsten, facturen e.d. tijdig en correct bij je aanleveren.

Idealiter beschik je over hbo werk- en denkniveau en heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je beheerst het Office-pakket, beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt affiniteit met de culturele sector. Kennis van het boekhoudprogramma Accountview en interesse in digitalisering en automatisering van processen is een pré.

Ons aanbod

 • Een dynamische en veelzijdige functie bij een unieke stichting: samen maken we het verschil op het gebied van muziekeducatie en kansengelijkheid
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket in schaal 7 van de CAO Kunsteducatie
 • Een functie van 0,8 ft op basis van een 36-urige werkweek
 • Flexibel werken met thuiswerkmogelijkheden en alle schoolvakanties van regio Noord vrij in ruil voor extra gewerkte uren

Stichting Muziekcentrum Zuidoost is gehuisvest in Amsterdam Zuidoost. Hier werken we met een intrinsiek gemotiveerd team van medewerkers aan kansengelijkheid in de stad middels muziekeducatie. We onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en willen als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. Ieder talent is welkom. We zijn vooral benieuwd naar jouw kwaliteiten en je aanvulling op ons team .

Informatie en procedure

Stuur je beknopte motivatiebrief + curriculum vitae uiterlijk op 22 april 2024 naar . Op www.muziekcenrumzuidoost.nl en www.leerorkest.nl vind je meer informatie over onze organisatie.

Omdat muziek voor iedereen is

Snel naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://muziekcentrumzuidoost.nl/vacatures/financieel-administratief-medewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.