Environmental Assistant MF Shipping Group 14-02-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Environmental Assistant MF Shipping Group 14-02-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Environmental Assistant MF Shipping Group 15-02-2024

 • Locatie: Farmsum

 1. Environmental Assistant MF Shipping Group 15-02-2024

Introductie vacature

Environmental Assistant (36 - 40 uur)

Ben jij gepassioneerd over het milieu en wil je een impact maken in de maritieme wereld? Heb je oog voor duurzaamheid en wil je deel uitmaken van een toegewijd team dat streeft naar schonere oceanen? Dan is dit jouw kans om een betere toekomst te helpen opbouwen bij MF Shipping Group!

MF Shipping Group is een toonaangevend scheepvaartbedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Met onze vloot die over de hele wereld vaart, streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en een positieve verandering in de maritieme sector teweeg te brengen.

Je team bestaat uit 3 collega's. Naast een leuke collega met gevoel voor humor, ben je in staat om zelfstandig te werken en beschik je over voldoende kennis en vaardigheden om MF Shipping Group te helpen groeien.

Wat ga je doen?

Als Environmental Assistant ben jij de drijvende kracht achter onze milieuprojecten en initiatieven. Je zult nauw samenwerken met ons toegewijde team om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en implementeren die de milieubelasting van onze activiteiten verminderen. Je bent betrokken bij het verzamelen en analyseren van gegevens, het uitvoeren van milieu-audits en het aanbevelen van verbeteringen om onze milieueffecten te verminderen.

Wie we zoeken?

Een enthousiaste teamspeler met passie voor het milieu en duurzaamheid. Een gedreven persoon met een achtergrond in milieukunde, duurzaamheidsstudies of een vergelijkbaar vakgebied. Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in een team te werken. Een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig milieukwesties aan te pakken. Ervaring met milieumanagementsystemen en regelgeving is een pluspunt.

Wat wij bieden

Een dynamische en inspirerende werkomgeving waar jouw ideeën en inzet worden gewaardeerd. De kans om een verschil te maken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor de scheepvaartindustrie. Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen ons bedrijf. Een competitief salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Sluit je aan bij ons team en help mee aan het creëren van een groenere toekomst voor de scheepvaartindustrie! Solliciteer nu als Milieuassistent bij MF Shipping Group en maak deel uit van onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie.

Dit krijg jij

 • Allereerste een uitdagende en gevarieerde functie in een internationaal bedrijf
 • Een leuke werkomgeving waar jij je thuis voelt en tot je recht komt
 • Vrijheid & verantwoordelijkheid
 • Afhankelijk van jouw ervaring, maximaal €3.506,- op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een minimum van 29 vakantiedagen
 • Een gunstig pensioenplan
 • Bijdrage aan de ziektekostenverzekering
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals
  • 13e maand

Je CV is meer dan een opsomming van wat je in het verleden hebt gedaan. We willen een idee krijgen wie je bent en waarom wij goed bij elkaar passen. Klaar om het roer in handen te nemen? Solliciteer vandaag nog! Mail je (korte) motivatie en CV voor 13 juni naar: o.v.v. Technical Superintendent.

Liever eerst kennismaken?

Wil je kennis maken met een collega of de manager, of eerst sfeerproeven op kantoor, voordat je solliciteert? Je bent van harte welkom voor een kop koffie! Neem contact met ons op via , dan plannen we een afspraak in.

FunctietitelAdviseur MilieuIndicatie salaris (min - max]3506 - 3506OpleidingsniveauHBO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Milieu
Indicatie salaris (min – max]3506 – 3506
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/environmental-assistant-mf-shipping-group-15-02-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.