Docent Techniek (2e GR.) Atlas College 24-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Docent Techniek (2e GR.) Atlas College 24-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

 • Naar Tabor.nl

Docent techniek (2e gr.)

Wij zoeken een docent voor het vak techniek (0,4 fte). Een combinatie met het lesgeven in een ander vak is mogelijk.

Ben je technisch onderlegd en wil jij onze leerlingen helpen ontdekken waar hun technische talent ligt? Dan is dit misschien wel de functie die jij zoekt.

Wat ga je doen?

Als docent techniek geef je onze leerlingen de basis mee in de technische wereld van nu. Ze maken veelal eigen werkstukken van verschillende materialen.

In het eerste leerjaar krijgen de leerlingen techniek, robotica, programmeren, ontwerpen en vormgeven. Na het eerste leerjaar maken zij een keuze uit een leerroute in een van de techniekprofielen:

 • profiel Bouwen, Wonen en Interieur, leerroute Bouwen, Wonen & Interieur
 • profiel Produceren, Installeren en Energie, leerroute Energie & Elektrotechniek of leerroute Metaal & Besturingstechniek
 • profiel Mobiliteit en Transport, leerroute Voertuigentechniek & Gemotoriseerde Tweewielers

Werken bij d'Ampte

De vmbo-locatie d'Ampte is onderdeel van het Tabor College en beschikt over alle leerwegen en de profielen BWI, MT, PIE, ZW, EO, DP. Ons motto is: het beste onderwijs voor elke leerling. De kernwaarden van de locatie zijn respect, veiligheid en verantwoordelijkheid. De school is sportief, creatief en praktijkgericht en kenmerkt zich onder andere door degelijke vernieuwing met veel aandacht voor kwaliteit en het professioneel handelen van de docent. Vakmanschap, eigenaarschap en leiderschap staan centraal in het handelen van elke medewerker.

Je bent als docent op d'Ampte ingedeeld in een team met een teamcoach. Een team bestaat ongeveer uit 12 collega's van diverse vakken. Je geeft zoveel mogelijk les aan dezelfde klassen. Je werkt in een hechte groep collega's waarbij collegialiteit voorop staat. Je start jouw werkdag om 8.15 uur met een gezamenlijke dagstart van 20 minuten met een team.

Kleine klassen en persoonlijke begeleiding

Er wordt gewerkt met kleine klassen van ± 20 leerlingen, zodat iedere docent goed zicht heeft op de ontwikkeling van zijn leerling(-en). Iedere d'Ampte leerling start zijn schooljaar met een entreegesprek en heeft (twee)wekelijks een persoonlijk gesprek met zijn/haar coach. Dit in plaats van een klassikaal mentoruur.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde Lerarenopleiding techniek 2e graads of in de afrondende fase daarvan. Een bevoegdheid in een ander vak is bespreekbaar . Belangrijk is dat je dan affiniteit hebt met het vak techniek.
 • Ook PABO-afgestudeerden worden uitgenodigd te reageren; je hebt de mogelijkheid om de opleiding Groepsleerkracht t.b.v. bevoegdheid onderbouw vmbo te volgen met studieverlof. Jouw opleidingskosten worden vergoed. De duur van deze opleiding is ongeveer een half jaar.
 • Passie voor het lesgeven aan vmbo-leerlingen.

Wat krijg je van ons?

 • Beloning conform de CAO Voortgezet Onderwijs; Inschaling in LB ( min. 3301 euro - max. 5030 euro) . Jouw salaris is afhankelijk van jouw huidige ervaring en inschaling.
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden , waaronder: 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een zeer ruim vakantieverlof bestaande uit de schoolvakanties, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 én 40 uur bij een fulltime dienstverband, cafetariaregeling, WKR-regeling, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP en reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid tot het deelnemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekering .
 • Optie tot deelname aan ons "Active Life" programma . Hierin word je begeleid door een professionele coach om jouw doelen te behalen. Het sporten doe je twee keer in de week bij Sportcentrum Hoorn en samen met andere personeelsleden van het Tabor College.
 • Mogelijkheid tot het deelnemen aan activiteiten vanuit Tabor X-Tra ! (vanuit alle drie de Tabor locaties). Recent was er bijvoorbeeld een schilder- en tekencursus en een padel workshop.
 • Persoonlijke begeleiding vanuit een docentcoach en introductiebijeenkomsten in jouw eerste schooljaar op d'Ampte. Dit om de school en nieuwe docenten te leren kennen. Daarnaast kan je ervaringen en tips met elkaar en de schoolleiding delen. Verder is er vanuit d'Ampte Academie scholing en coaching mogelijk.
 • Een MacBook in bruikleen (de leerlingen werken met een iPad).

Mocht je meer informatie willen over de vacature of eens willen sparren met een collega uit het team? Dat kan!

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Over Tabor College

Tabor College is een scholengemeenschap met drie middelbare scholen in Hoorn: d'Ampte, Oscar Romero en Werenfridus. Maak kennis met onze organisatie.

Werken bij ons

Ben je op zoek naar een werkplek die bij je past en die ervoor zorgt dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat?

Contact

Maelsonstraat 26, 1624 NP Hoorn
Route in Google Maps

E-mail:

Solliciteer

Docent techniek (2e gr.)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Techniek
Indicatie salaris (min – max]3301 – 3301
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtabor.nl/vacatures/docent-kunst-vormgeven-en-media-kvm-techniek-2e-gr/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.