Commercieel Manager Uitvaart Monuta 22-05-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. Commercieel Manager Uitvaart Monuta 22-05-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

Mogelijkheden bij een uitvaart Kosten van een uitvaart Monuta bij u in de buurt

 1. Commercieel Manager Uitvaart regio Noord Nederland

regio Noord Nederland

Commercieel Manager Uitvaart regio Noord Nederland

Kruimelpad

 1. Commercieel Manager Uitvaart regio Noord Nederland

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Manager Uitvaart regio Noord Nederland. Wij hebben voor de werving exclusief afspraken gemaakt met Schaekel & Partners. Onze contactpersoon, neemt alle sollicitaties in behandeling. In het veld Opmerkingen geef je aan ' Monuta CMU Noord '. De volledige vacaturetekst is ook te vinden op de website van Schaekel en Partners.


Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met via .


Heeft deze vacature je interesse gewekt en voldoe je aan de gestelde kwalificaties, dan ziet Schaekel jouw reactie tegemoet. Op basis van een CV selectie nodigen zij (Schaekel & Partners) kandidaten uit voor een oriënterend gesprek. De meest passende kandidaten worden voorgedragen aan Monuta.

Voor Monuta zijn wij op zoek naar een fulltime Commercieel Manager Uitvaart | regio Noord-NL

Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg én uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat zij doet: samen met de nabestaanden geeft Monuta vorm aan een bijzonder afscheid dat past bij de overledene. Om dat te kunnen doen, loopt zij voorop in innovatieve marketing en investeert ze voortdurend in het opleiden van haar medewerkers. Monuta past bewust haar organisatie aan om mee te gaan met veranderende klantwensen en marktomstandigheden. Een dynamisch bedrijf dus, dat met ruim 700 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners 24/7 haar klanten bedient vanuit de meer dan 80 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren). Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.

Monuta bevindt zich in een dynamische uitvaartmarkt waarin zij de komende jaren verder wil groeien en zich verder wil onderscheiden. Het bedrijfsonderdeel Uitvaartzorg heeft dan ook een prominente rol binnen Monuta. Binnen Uitvaartzorg is de functie vacant van Commercieel Manager Uitvaart, regio Noord.

De uitvaartorganisatie van Monuta is verdeeld in 4 regio's. Iedere regio wordt aangestuurd door een Commercieel Manager en een Facilitair Manager. Zij werken zeer nauw samen en zijn ook samen P&L verantwoordelijk voor betreffende regio.

De regio Noord omvat het gebied Zwolle tot en met Groningen en telt 7 locaties (Groningen, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Emmen, Zwolle, Nunspeet en Harderwijk). Het gaat om uitvaartcentra en crematoria.

Wat verwacht Monuta van de Commercieel Manager Uitvaart regio Noord?

Als Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen van regio Noord. Je geeft op zakelijke, verbindende en resultaatgerichte wijze leiding aan de uitvaartverzorgers in deze regio. Draagt er zorg voor dat de medewerkers altijd handelen vanuit commerciële doelstellingen in combinatie met een optimale klantbeleving en klanttevredenheid. Coacht de medewerkers in hun omgang met verandering. Coacht en inspireert hen in het ontwikkelen van de competenties die nodig zijn. Hiermee lever je een bijdrage aan het overtreffen van de klantverwachting en de realisatie van een 9+ klantbeleving. Je bent de schakel tussen de uitvaartverzorgers en de ondersteunende afdelingen op het hoofdkantoor.

Het team in regio Noord waaraan je direct leiding geeft, bestaat uit 35 uitvaartverzorgers (in vaste dienst). Het totale landelijke commerciële team telt circa 120 medewerkers.

Leidend is de missie van Monuta: voor iedereen een afscheid met een goed gevoel. Het besef dat er maar één kans is om een afscheid goed te laten verlopen, staat op de eerste plaats, alle operationele uitdagingen die daaruit voortkomen in deze 24/7 branche, horen daarbij.

Wat is de plaats in de organisatie?

Je rapporteert in deze rol aan de landelijk Commercieel Manager Uitvaarzorg, Mirella Geurts . Je geeft leiding aan 35 uitvaartverzorgers en maakt samen met de 3 andere Commercieel Managers deel uit van het landelijke commerciële team Uitvaartzorg.

Welke functie-eisen zijn van belang?

Deze functie vraagt veel van je, je moet stevig in je schoenen staan. Om de rol succesvol te kunnen invullen en daar ook plezier in te beleven, is de persoon achter de functie bepalend.

 • Ben je enerzijds een people manager met een luisterend oor voor je medewerkers. Anderzijds ben je een realistische en besluitvaardige manager met oog voor een gezonde bedrijfsvoering. Ofwel: zakelijk en procesmatig op de inhoud, verbindend naar de mens.
 • Heb je een coachende en inspirerende stijl van leidinggeven, je draagt actief bij aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van de medewerkers.
 • Heb je van nature overtuigingskracht: jij weet enthousiast jouw visie over te brengen en collega's mee te krijgen in verandering. Met oog voor ieders belang.
 • Ben je besluitvaardig, weet je focus aan te brengen en koers te houden.
 • Breng je visie mee en stijg je boven de operationele gang van zaken uit.
 • Ben je analytisch sterk, heb je overzicht over het geheel en weet je om te gaan met complexe situaties.
 • Heb je een klantgerichte instelling met een scherp oog voor ontwikkelingen en kansen in de markt.
 • Bereik je resultaten en voel je je medeverantwoordelijk voor het resultaat van Monuta. Je bent een teamspeler en je ziet het als een doel om gezamenlijke ambities te verwezenlijken.
 • Heb je sterke sociale en communicatieve vaardigheden, een open en nieuwsgierige houding.
 • Heb je zelfinzicht, weet je waar je kwaliteiten en valkuilen liggen en kun je je kwetsbaar opstellen.
 • Herken je je in de kernwaarden van Monuta: daadkrachtig, oprecht en empathisch. Vertaald in kerncompetenties: resultaatgericht, verantwoordelijkheid en klantgericht.

Daarnaast zijn de volgende vakinhoudelijke elementen van belang:

 • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Bedrijfskunde.
 • Een commercieel track record (inclusief P&L verantwoordelijkheid).
 • Bekend met procesmanagement en operational excellence.
 • Bekend met organisatieveranderingen en werken in een complexe omgeving die veel van je vraagt.
 • Ervaring in de zakelijke dienstverlening / corporate omgeving.
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, je hebt met teams gewerkt binnen een veranderende organisatie.
 • Je realiseert dat uitvaartzorg een mooi, menselijk beroep is en tegelijkertijd confronterend.
 • Je bent flexibel m.b.t reizen: enerzijds om vanuit het regiebureau in Groningen te opereren en anderzijds in de regio actief te zijn.
 • De medewerkers van Monuta zijn zeer betrokken bij de doelstelling van de organisatie. Niet alleen omdat deze is ontstaan vanuit een belangrijke maatschappelijke invulling, maar juist ook omdat de cultuur van de organisatie hiertoe aanleiding geeft: kleinschalig, professioneel en veel ruimte voor eigen initiatief. Dit is een wezenlijk aspect van de functie. Samen met het team kun je een bijdrage leveren aan een gezonde bedrijfsvoering en de toekomst van Monuta als afscheidsspecialist. Een schitterende kans om de ambitieuze doelstellingen en te realiseren.
 • Leidend bij alle activiteiten is de missie van Monuta: voor iedereen een afscheid met een goed gevoel. Het besef dat er maar één kans is om een afscheid goed te laten verlopen, staat op de eerste plaats. Kortom: Betekenisvol werk met impact bij een bijzondere werkgever.
 • Monuta vindt het belangrijk dat iedereen die bij Monuta werkt, zich gerespecteerd voelt, zichzelf kan zijn en zich gehoord en gezien voelt. Monuta is een doorstroom- en ontwikkelorganisatie waar mensen duurzaam inzetbaar zijn en zich naar hun volle potentieel ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak, als in de kennis van het vak. Waar talent tot ontwikkeling kan komen, binnen of buiten de organisatie. Waar collega's met plezier samenwerken om doelen te bereiken die bijdragen aan Monuta's missie: voor iedereen een afscheid met een goed gevoel.

Hoewel Monuta vooral bekend is als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, is zij natuurlijk ook werkgever. Als werkgever heeft zij haar mensen veel te bieden. Zo zijn er prima arbeidsvoorwaarden inclusief een moderne pensioenregeling, stimuleert zij opleiding en groei en vindt ze een goede werksfeer belangrijk.

Monuta wil een afspiegeling zijn van de samenleving, binnen alle lagen van de organisatie. Het maakt niet uit wat je gender, seksuele geaardheid, religie, arbeidsbeperking of culturele achtergrond is.

Het salaris voor deze positie bedraagt maximaal € 7.263,- per maand (op basis van 40 uur). Monuta biedt een vaste eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand en een moderne pensioenregeling. Evenals een smartphone, laptop en leaseauto.

Voor deze positie geldt een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband. Op deze manier kunnen jij en Monuta goed ervaren of jullie bij elkaar passen.

Heeft deze vacature je interesse gewekt en voldoe je aan de gestelde kwalificaties, dan zien wij je reactie tegemoet. In het veld Opmerkingen geef je aan ' Monuta CMU Noord '.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Manager
Indicatie salaris (min – max]7263 – 7263
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.monuta.nl/over-monuta/werken-bij-monuta/vacatures/commercieel-manager-uitvaart-regio-noord-nederland/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.