Betrokken Vrijwilligers Eemskrant.nl 27-04-2024

  1. Vacatures Appingedam
  2. Betrokken Vrijwilligers Eemskrant.nl 27-04-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

zaterdag 27 april 2024

  • Eemskrant.nl | Nieuws uit de regio EemsdeltaEemskrant.nl | Nieuws uit de regio EemsdeltaEemskrant.nl | Nieuws uit de regio EemsdeltaEemskrant.nl | Nieuws uit de regio Eemsdelta

Hospice de Schutse in Appingedam zoekt betrokken vrijwilligers

6 december 2023 09:07

in 1 minuut te lezen

Appingedam - Hospice de Schutse in Appingedam zoekt momenteel vrijwilligers. De organisatie biedt palliatieve terminale zorg in Noordoost Groningen en werkt samen met vrijwilligers ter ondersteuning van mantelzorg, zowel thuis als in het Hospice in Appingedam.

Om het team te versterken, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die getraind willen worden om ondersteuning te bieden. De opleiding begint eind januari 2024. Ze nodigen geïnteresseerden uit die affiniteit hebben met palliatieve terminale zorg en zich willen inzetten voor cliënten, familie en andere betrokkenen. Daarnaast is het belangrijk dat je bereid bent een interne opleiding te volgen en binnen het werkgebied van De Schutse woont. Ze vragen een beschikbaarheid van gemiddeld twee keer vier uur per week en een zorgachtergrond is niet vereist.

Voor aanmeldingen of meer informatie kun je een e-mail sturen naar . Aanvullende informatie is te vinden op de website van De Schutse: www.deschutsevptz.nl .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.eemskrant.nl/hospice-de-schutse-in-appingedam-zoekt-betrokken-vrijwilligers/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.