Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning (BOPA) diverse locaties in de gemeente (t.o. Zomerpeil 8 Delfzijl, Kuierpad Middelstum, Godekepad Appingedam)

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Eemsdelta. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen Appingedam
  2. 7dc68ea6ddbdda474613e007bc3b63a8
  • Onderwerp: bouwvergunning
  • Waar: lokalebekendmakingen 
  • Categorie: lokalebekendmakingen

 

Omschrijving:

De gemeente Eemsdelta heeft op 30 april 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2024-00001415 voor het plaatsen van drie zwaluwtillen op de locatie diverse locaties in de gemeente (t.o. Zomerpeil 8 Delfzijl, Kuierpad Middelstum, Godekepad Appingedam). De vergunning is verleend. Het gaat om een besluit tot verlening van een omgevingsvergunning voor een buitenplanse omgevingsplanactiviteit. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met het besluit? U kunt binnen 6 weken na de verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. Dat doet u door een brief naar ons college te sturen waarin u uitlegt waarom u het niet eens bent met ons besluit. Ook andere personen die ermee te maken hebben (belanghebbenden) kunnen bezwaar maken. Een bezwaar indienen betekent niet dat de beslissing niet doorgaat. Dringende situatie Het kan een tijd duren voordat u een beslissing over uw bezwaar ontvangt. Kunt u hier niet op wachten, bijvoorbeeld omdat ons besluit nu al ernstige gevolgen heeft? Dan kunt u aan de rechter vragen om het besluit tijdelijk uit te stellen. Dat heet een voorlopige voorziening. Het aanvragen van een voorlopige voorziening kost geld. Meer informatie hierover en hoe hoog dit bedrag is, krijgt u van de rechtbank. Wilt u een voorlopige voorziening aanvragen? Dat kan op 2 manieren. De eerste manier is digitaal via deze website: loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een digitale handtekening nodig (DigiD). Op die website leest u meer informatie over hoe u de voorlopige voorziening kunt aanvragen. U kunt ook een voorlopige voorziening aanvragen via de post. Volg dan deze stappen: •Schrijf een brief waarin u uitlegt waarom de situatie dringend is. •Leg uit waarom u niet kunt wachten op de reactie op uw bezwaar. •Voeg een kopie van uw bezwaarbrief bij. Stuur dit op naar de Voorzieningenrechter, via •Rechtbank Noord-Nederland •Afdeling Bestuursrecht •Postbus 150 •9700 AD Groningen

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen