(Coördinerend Ambulant Begeleider Philadelphia Zorg 05-06-2024

 1. Vacatures Appingedam
 2. (Coördinerend Ambulant Begeleider Philadelphia Zorg 05-06-2024

Werken in Appingedam

 

Introductie vacature 

(Coördinerend) ambulant begeleider Groningen

Voor onze cliënten die op zichzelf wonen in Stad en Ommeland zoeken wij een coördinerend ambulant begeleider voor 32 uur per week.
Ben jij iemand met passie voor mensen? Zie jij het als een uitdaging om naast de cliënt te staan en hem/haar te begeleiden naar passende zelfredzaamheid? Ben jij in staat om met een helicopterview te kijken en anderen te motiveren en stimuleren? Word jij blij van een zinvolle en zelfstandige rol? Wij bieden je een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is!


Jouw werkplek
Groningen is je uitvalsplek. Je bezoekt onze cliënten op een ontmoetingsplek bij hen in de buurt of in hun woning. Je ondersteunt mensen in de regio Groningen met een licht verstandelijke beperking of normale intelligentie, waar verschillende complexe of meervoudige problematiek speelt. Denk aan (licht) complexe gezinssituaties, autisme, verslavingsproblematiek, NAH en psychische problematiek. Het betreft cliënten uit diverse leeftijdsgebieden. In de begeleiding richten we ons op de levensgeschiedenis van de cliënt en wat de cliënt nodig heeft. We gaan samen met de cliënt een ontdekkingsreis aan naar een passende zelfredzaamheid en vergroten van vaardigheden. We stimuleren de persoonlijke ontwikkeling en ondersteunen waar nodig. Binnen Philadelphia Werk & Begeleiding werken we via het aanbod 'Mijn Netwerk'. Dit is ter ondersteuning om het beste uit de cliënt te halen om deel te nemen in de maatschappij. We werken zelforganiserend en begeleiden we onze cliënten op een ontmoetingsplek of in de thuissituatie. Je gaat zelfstandig naar de cliënt en werkt samen met je duo-collega. We streven ernaar om onze cliënten wijkgerichte zorg aan te bieden. Hierbij is samenwerking met andere instanties, ketenpartners, het netwerk, collega's en ontmoetingsplekken een belangrijk onderdeel van je werk.
Jouw uitdaging

 • Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten.
 • Jij kent je cliënten als geen ander en weet het verschil te maken door zoveel mogelijk aan te sluiten bij hun hulpvraag.
 • Je hebt een coördinerende rol over lichte tot complexe (gezins-)situaties. De cliënt staat voor jou centraal.
 • Je weet vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn of haar omgeving.
 • Je kan goed organiseren, regisseren, prioriteiten stellen en hebt reflecterend vermogen.
 • In de omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol. Je creëert binding en teamgevoel waarbij positiviteit en openheid voorop staan.
 • Je bent in staat om verbinding te zoeken met andere instanties, ketenpartners en het netwerk.
 • Je kan goed omgaan met onverwachte situaties en gaat oplossingsgericht te werk.
 • Je bent benaderbaar, present, communicatief vaardig en weet om te gaan met de wisselende stemmingen die cliënten en de situaties waarin ze zich bevinden met zich meebrengen.
 • Je kan schriftelijk goed formuleren en werkt met computerprogramma's zoals Word, Outlook en het ECD. Je maakt je andere programma's snel eigen.
 • Je biedt ondersteuning op maat, op de ontmoetingsplek of bij mensen thuis of op de ontmoetingsplek en helpt hen zo zelfstandig mogelijk mee te doen in de samenleving
 • Je betrekt hierbij hun netwerk en werkt samen met begeleiders van DigiContact, op wie de cliënt dag en nacht via beeldbellen een beroep op kan doen

Over jou
Je staat dicht bij jezelf en je weet waar jouw kwaliteiten liggen. Je kent jouw grenzen en durft deze aan te geven en je hebt een goed inlevingsvermogen. Je werkt oplossingsgericht en je kan goed omgaan met onverwachte situaties. Je weet vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn of haar omgeving. Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft. Je gaat proactief te werk, toont lef en denkt in mogelijkheden. Je hebt een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënten, familie als collega's. Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto.
Je hebt

 • een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn of een afgeronde MBO 4-opleiding Zorg en Welzijn met HBO werk- en denkniveau;
 • interesse in het ambulant werken en affiniteit met onze doelgroep;
 • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:

 • Een plek binnen een betrokken team
 • Een werkplek op verschillende leuke ontmoetingsplekken in de wijken
 • Uitdagende en afwisselende functie met eigen regie
 • Ruimte om je te ontwikkelen d.m.v. trainingen en scholing
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • de ruimte om samen met je team zelforganiserend te werken; samen te bepalen hóe je het werk binnen het team organiseert
 • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2.821,- en maximaal €3.939,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd.
 • kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden .

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk vóór 16 juni 2024 . Het vacaturenummer is 5067.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 25 juni 2024 .

Bel dan met Rebecca Korterink, op telefoonnummer , bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag.
We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het recruitment-team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.

Heb je nog algemene vragen?

Kijk hier voor de contact gegevens van de regio recruiter.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

(Coördinerend) ambulant begeleider Groningen

Henri Dunantlaan, 20, 9728 HD, Groningen


32 - 36 uren

mbo niveau 4, hbo

FWG 45 (min € 2821,- en max € 3938,-)

Sluitingsdatum 16 juni 2024

Vacaturenummer: 5067


Coördinerend ambulant begeleider B

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAmbulant Begeleider
Indicatie salaris (min – max]2821 – 3939
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenvoorphiladelphia.nl/vacatures/ambulant-begeleider-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbergenopzoom.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Appingedam en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.